Unohditko TIEDOT?

FibroTech Wood Betonin varastointi/käsittely

Viivakoodin kokoonpano

Puubetonin kokoonpano

FibroTechin puubetoni on valmistettu luonnonmateriaalista (puuvilla, sementti ja vesi). Paneeleiden mitoissa saattaa esiintyä pieniä eroja.

Paneeleiden +/- 2 mm pituuden, leveyden ja kulman toleranssi on tehty 23-50 asteen ja 5% suhteellisessa kosteudessa.

Se on noin paneelit varastoidaan toisin kuin ohjeissamme, se voi johtaa levyn mittojen ja painon muutoksiin. Lue aina ohjeet ennen käyttöä FibroTechs tuotteet.

Jos FibroTech-puubetoni varastoidaan ulkona, mikä ei ole suositeltavaa, on tärkeää suojata paneelit. On tärkeää, että laattoihin pääsee ja sieltä pääsee raitista ilmaa, jotta ne tuulettuvat hyvin eivätkä ime kosteutta.

FibroTech-puubetoni on aina suositeltavaa varastoida sisätiloissa. Ennen asennusta poista kaikki muovit ja jaa levyt pienillä puikoilla tai palkkeilla jokaisen levyn väliin, jotta totuttelu voi alkaa. Levyjen tulee tottua hiljaa, eikä niitä saa altistaa vaihtoehtoisille ratkaisuille, kuten lämpöpistooli tai jokin muu.

On tärkeää, että levyt mukautuvat huoneen lämpötilaan ja kosteuteen ennen asennuksen aloittamista. Levyjen kutistumisen estämiseksi on tärkeää, että FibroTech-levyt asetetaan paikalleen, kun rakenne on mahdollisesti kokonaan suljettu. myös viimeistelty maalattu, koska maali vapauttaa myös kosteutta, jonka levyt voivat imeä.

FibroTech on tehtaalla uunikuivattu, mutta se on voinut olla alttiina ulkoisille vaikuttaville tekijöille, jotka saavat levyt imemään kosteutta ja voivat siten kutistua asennuksen jälkeen. FibroTech-puubetonilaatat tulee varastoida vaakasuorassa lavalla tai vähintään 4 palkin päällä. FibroTech-kuormalavoja ei pinota ennen asennusta.

Fibrotech suosittelee, että paneelit asetetaan rakennukseen vähintään 12 päivää ennen asennusta.

FibroTech puubetonin asennus

FibroTech voidaan asentaa muottilaudoille tai niiden poikki, puuta, joka pysyy vähintään mitoissa 22 × 95 mm. Niiden välinen keskietäisyys saa olla enintään 600 mm.

FibroTech-levyt on tarkoitettu liitettäville levyille, ei peräkkäin näkyvillä liitoksilla, koska levyt voivat toimia asennuksen jälkeen. Levyt työnnetään lähelle toisiaan.

FibroTech-puubetoni kiinnitetään tarkoitukseen hyväksytyillä ruuveilla.
FibroTechin asennusohjeet perustuvat vain itse levyjen asennukseen, ei pohjamateriaaliin. Ota yhteyttä rakennusalan asiantuntijaan tästä.

Käyttö ja kunnossapito

FibroTech-kattojen asennuksen jälkeen katto kannattaa imuroida paneelien leikkaamisesta ja ruuvaamisesta aiheutuvan pölyn poistamiseksi. Muista käyttää harjasuutinta.

Jos FibroTech-levyille on ilmestynyt raitoja tai likaa asennuksen aikana, se voidaan poistaa hiekkapaperin rakeella 40 tai vaihtoehtoisesti kovaksi väännetyllä liinalla. Jos kyseessä on maalattu levy, niin laudoihin voi ostaa myös maalia. Käytä aina vesiohenteista maalia.

FibroTech-levyt eivät vaadi enempää puhdistusta tai hoitoa kuin muut tuotteet. Puhdista tarvittaessa, tässäkin voi käyttää pölynimuria tai pölyharjaa.

Jos maalaamattomia levyjä on asennettu ja haluat maalata levyt myöhemmin, ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään/maalariin, joka voi auttaa tässä.

TOP